KUMOSU UZKODAS

Kumosu uzkodas svinīgai pieņemšanai, neformālām sarunām vai viesu sagaidīšanai!

GAĻAS UZKODAS

Kūpināta pīles krūtiņa ar sarkano sīpolu marmelādi uz ingvera cepuma

Pīļu aknu pastēte ar ābolu biezeni un sarkanvīnā marinētu ķirsi smilšu mīklas groziņā

Kartupeļu krostīnī ar liellopa rostbifu un mārrutku krēmu

Mazais tako ar liellopa gaļu, diļļu majonēzi un sieru

Smalcināts liellopa filejas tartars ar sinepju gelu uz rudzu maizes grauzdiņa

Tītara fileja ar skābo ābolu brūkleņu ievārījumu un spinātiem kārtainās mīklas turziņā

Cāļa krūtiņas terīne ar vītinātiem ķirštomātiem un aprikožu gelu

Dūmota vistas krūtiņa ar mārrutku biezeni uz garšaugu rudzu grauzdiņa

Vistas aknu pastēte ar sarkano sīpolu marmelādi uz ķiploku maizes grauzdiņa

Dedzināta cūkas pavēdere ar medus glazūru un melnajām sezama sēklām

Kartupeļu skones ar cūkas fileju un melnplūmju biezeni

Marinēts sparģelis ar grauzdētu bekonu un sīpolu pārslām

Polenta ar vītinātu cūkas šķiņķi un nogatavinātu cieto sieru

VEĢETĀRĀS UZKODAS

Brusketa ar olīvu tapenādi un drupinātiem lazdu riekstiem

Brusketa ar saulē kaltētu tomātu pesto un nogatavinātu cieto sieru

Dedzināts kamambēra siers ar brūkleņu ievārījumu uz smilšu mīklas cepuma

Sviestā ceptas meža sēnes ar trifeļeļļas krēmsieru smilšu mīklas groziņā

Grilēta bagete ar dedzinātu tomātu baklažānu biezeni un sīpolu rosti

Bazilika biskvītkūciņa ar putotu svaigsieru

Saulē kaltētu tomātu keksiņi ar kazassiera uzputeni

Spinātu turziņas ar svaigsiera uzputeni un cidoniju sukādēm

Rikotas siers ar ciedruriekstiem uz medus grauzdiņa

Cepta biete ar humusu un zaļumiem

Kazassiers pelējumā ar apelsīnu marmelādi

Biezpiena siers ar bazilika pesto un valriekstiem

Baltvīnā marinēta bumbiera fileja ar citrusu gelu un skābo ābolu čatniju

Rudzu maizes grauzdiņš ar fetas sieru un karalisko olīvu

2,00 EUR uzkoda

Lai pilnībā apmierinātu Jūsu vēlmes, ēdienkartē iespējamas dažādas izmaiņas

Ēdienkarte var mainīties sezonalitātes dēļ

Piedāvājums spēkā pasūtījumiem no 10 personām

Cenas norādītas bez PVN

Cenā nav iekļauti trauki, serviss un transports

SALDĀS UZKODAS

Ķirbju keksiņi ar karamelizētiem valriekstiem

Vaniļas keksiņi ar ogu sukādēm

Vaniļas panna kota ar meža ogu mērci

Melnās šokolādes braunijs ar lazdu riekstiem

Mandeļu kūciņa ar piena šokolādes glazūru un drupinātām pistācijām

Biezās vafeles ar cukurotām dzērvenēm

Jogurta krēmkūciņas ar citronu glazūru

Ābolu plātsmaize ar skābo krējumu un kanēli

Burkānu biskvītkūciņas ar maskarpone siera krēmu un apelsīnu sukādēm

Mazās vēja kūkas ar vārīto krēmu un aveņu pūderi

Brī siera kūka ar putotu karameļu krēmu

Cepat siera kūka ar skābo krējumu un medus cepumu drumstalām

Melnās šokolādes trifeles ar smiltsērkšķu gelu

Melnās šokolādes trifeles ar grauzdētiem lazdu riekstiem

ZIVJU UZKODAS

Lēni gatavota zandarta fileja ar jūraszālēm un koriandra aioli

Kūpināta sama un mārrutku salāti ar pipargurķiem pelnu mīklas groziņā

Brusketa ar Grenlandes garneli un laimu avokado krēmu

Melnās mencas uzputenis ar kātu seleriju salsu kārtainās mīklas groziņā

Zemā temperatūrā gatavota mencas fileja ar citronu gelu uz smilšu mīklas cepuma

Tortilja ar tunci, krēmsieru, olām un salātlapām

Karsti kūpinātu reņģu un svaigsiera uzputenis uz saldskābmaizes grauzdiņa

Marinētas ķilavas ar ķiploku gelu uz rudzu maizes grauzdiņa

Matjē siļķe ar diļļu svaigsieru un marinētu bieti

Laša tartars ar kaperu krēmu uz spinātu cepuma

Grauzdēta bagete ar mazsālītu laša fileju un svaigsieru ar zaļumiem

Kūpināts lasis ar avokado salsu uz sezama cepuma

Kartupeļu krostīni ar mazsālītu lasi un kaņepju svaigsieru

Par izbraukuma banketiem lūdzam sazināties ar:

Vitu Zeltzaķi

T. +371 28662185

E. vita@cantusgroup.com

  • Facebook
  • Instagram

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com