Par izbraukuma banketiem lūdzam sazināties ar:

Vitu Zeltzaķi

T. +371 28662185

E. vita@cantusgroup.com

  • Facebook
  • Instagram

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

BUFETES VAKARIŅAS

Krāsainu uzkodu un salātu galds, sātīgs pamatēdienu galds un gardu desertu galds

UZKODAS UN SALĀTI

Grilēti cukīni, artišoki, saulē kaltēti tomāti un plucināta mocarella ar bazilika pesto

Ceptu krāsaino biešu un kazassiera salāti ar eruku un baltā balzametiķa un medus vinegretu

Nogatavināts, plāni griezts jaunlopa gaļas cepetis ar marinētām sēnēm un sinepju majonēzes mērci

Dūmotas pīles krūtiņas salāti ar piparu sīrupā gatavotiem nektarīniem, briedinātām lēcām un liellogu dzērvenēm

Karsti kūpinātas jūras foreles fileja ar kaperiem, paipalolām un anšovu mērci

Saldūdens tīģergarneles ar kariju, paksojām, šitakēm un svaigiem dārzeņiem

 

PAMATĒDIENI

Vistas krūtiņa kaltētu tomātu un olīveļļas marinādē

Bulgurs ar mandelēm un garšaugiem

Vesela cepta foreles fileja ar kaperiem

Grilēti sezonas dārzeņi ar bazilika pesto

Grilētas BBQ desas pikantā BBQ mērcē

Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu

 

DESERTI

Cepta siera kūka ar meža aveņu mērci

Brilē krēms ar glazētām cidonijām

Šokolādes braunijkūka ar ķiršiem

Ķirbju keksiņi ar ķirbju un dzērveņu sukādēm

Žāvētu augļu un riekstu batoniņi ar medu

 

30,00 EUR personai

Lai pilnībā apmierinātu Jūsu vēlmes, ēdienkartē iespējamas dažādas izmaiņas

Ēdienkarte var mainīties sezonalitātes dēļ

Piedāvājums spēkā pasūtījumiem no 10 personām

Cenas norādītas bez PVN

Cenā nav iekļauti trauki, serviss un transports